Esquí Nàutic Canal Olímpic de Catalunya

Castelldefels, Barcelona (Espanya)

El Canal Olímpic de Catalunya va ser construit per l’Institut Català del Sòl pels Jocs Olímpics de Barcelona de 1992 per les competicions olímpiques de piragüisme. Des d’aleshores, s’hi pot practicar diferents esports nàutics.

El canal fa 1200 metres de llarg, 130 metres d’ample i 4 metres de profunditat.

Pels que tingueu intenció d’anar-hi sovint, hi ha la possibilitat de fer-se abonat; però també es poden contractar les activitats puntualment o inclús apuntar-se a algun curs de windsurf, piragüisme i esquí nàutic.

L’Esquí Nàutic és per tots els nivells (des de principiants fins experts). Al mateix canal faciliten tot el material necessari: esqui, xaleco salvavides, corda, traje neopré (per l’hivern). No cal que porteu res més que el banyador.

Els horaris son de dilluns a dissabte de 14h a 17h.

El preu, pels no abonats, és 44€ la sortida.

Duració
La sortida d'esquí dura 20 minuts.
Nens
També fan sortides pels més petits.
Animals
Sense problemes, sempre i quan es deixin fora de la barca.

Comentaris

  • (no serà publicat)