Esquí Nàutic Ventalló

Ventalló, Girona (Espanya)

A Ventalló, Alt Empordà, hi ha l’escola d’esquí nàutic “Xavi Mill Esquí Competició” dedicada única i exclusivament a aquest esport.

El centre funciona des de 1994 i està dirigit pel Xavi que fa més de 40 anys que està en el sector; de fet, està considerat com un dels millors esquiadors i entrenadors, tant d’Europa com del món.

Han fet molts programes d’entrenament d’alta competició en la modalitat de clàssiques: eslàlom, figures i salts.

Però també funciona com escola de promoció, amb cursets d’iniciació i sortides d’esquí obertes a tot el públic, sense limitacions de nivell i per a totes les edats.

És tracta d’un llac artificial de 600 m de longitud i 100 m d’amplada. L’aigua prové de filtracions naturals dels aiguamolls de ‘Empordà.

Els horaris de les sortides son els caps de setmana de 10h a 20h. No cal reservar. Els cursets es fan de dilluns a divendres. Està obert tot l’any.

El preu, pels no abonats, és 45€ la sortida (15 minuts). Inclou tot el material necessari. Hi ha abonaments de 10 ó 20 sortides i descomptes pels socis.

Però… el que més m’agrada d’ells és la importància que li donen a la il.lusió. Il.lusió que transmeten en tot el que fan.

Duració
La sortida d'esquí dura 15 minuts.
Nens
Sense problemes. De fet, hi ha cursets especials per nens de totes les edats.
Animals
Sense problemes.

2 comentaris to “Esquí Nàutic Ventalló”

Comentaris

  • (no serà publicat)