Masies “SantMarcó”

Capolat, Berga, Barcelona (Espanya)

Són 7 cases de turisme rural situades en diferents finques a la comarca del Berguedà. Es lloguen senceres. Son des de 2 fins a 20 persones.

Vaig tenir la oportunitat d’allotjar-me a “El Restell”, casa que forma part de la finca “Cal Llengot”.

Està completament restaurada; però el que més em va agradar és que han respectat, en tot moment, els materials originals. Ocupa una part de la planta baixa de la casa pairal. Han respectat la menjadora del bestiar i l’habitació “escalfador” típica amb la llar de foc original. Té un encant especial.

Son 100 metres quadrats. És una caseta per 4 persones amb 2 habitacions i bany. El menjador té la cuina (perfectament equipada amb forn, rentaplats i microones) integrada. Al sortir us trobareu un petit porxo on podreu llegir o fer els àpats amb una tranquil·litat amb unes vistes immillorables.

La zona comú per totes les cases és molt complerta i ofereix una gran varietat de serveis: piscina, piscina climatitzada (28º), billar, Ping-Pong, barbacoa.

Està situada dins d’un paratge natural protegit d’incomparable bellesa. És una zona envoltada de boscos (molt freqüentats pels boletaires) on es poden fer excursions tan a peu com en bicicleta. Accessible per carretera, està només a 15 minuts de Berga.

 


Nens
Sense problemes
Animals
Accepten animals, però amb suplement.

4 comentaris to “Masies “SantMarcó””

  1. Anonymous

    Está molt bé pero et recomano El Mas La Roca de Castellcir, una passada….

  2. Alicia

    Un sitio fantástico, pasamos un fin de semana genial. ¡¡Un lujazo!!

Comentaris

  • (no serà publicat)