Restaurant “Ca l’U”

Riera, 27, Vic, Barcelona (Espanya)

Restaurant ubicat a una casa senyorial del segle XVIII amb pintures de Francesc Pla.

Porta més de cent anys de trajectòria. Va començar a la plaça Santa Teresa i fa pocs anys es van traslladar a la ubicació actual, al mig del centre històric de Vic i a tocar de la plaça Major.

Amb el canvi d’ubicació també hi ha hagut un canvi considerable a la cuina, passant de la cuina tradicional a un tipus de cuina mes selecta i de més qualitat.

Tipus : cuina catalana delicada. A part de la carta, tenen menus de migdia i de degustació. Recomano la sopa de rap de Ca l’U, les verdures saltejades amb calamarsons i crema de ceps, les gambes de palamós a la planxa i la sopa de fruits vermells amb gelat de iogurt . Els gelats son d’el.laboració pròpia.

Preu
Alt. Des de 40€

4 comentaris to “Restaurant “Ca l’U””

 1. gatopardo

  Creo que Cal´U ya no existe , al menos donde yo he ido siempre durante mi epoca de representante, si han cambiado de ubicacion me callo…..

 2. raconets

  Potser l´han canviat de ubicació respecte a quan hi anaves tú, però fa menys de dos mesos segur que estava obert a l´adreça indicada… De totes formes, agrair-te la observació.

 3. Anonymous

  Sí, realment han canviat la ubicació, és la que comentes. No hi he estat però té “bona fama”. Gràcies pel blog, me’l miraré sovint. Per cert he estat a Islàndia i hi ha molts raconets per recomanar!

 4. raconets

  Gràcies a tots vosaltres per seguir-lo!. Sense vosaltres, no tindría sentit.
  Per cert, si vols que et mantingui informat de totes les novetats pots subscriure’t al Butlletí Setmanal enviant un mail des del link de “contacte” o fen-te “Seguidor de R@conets” al Facebook.
  Respecte els raconets d’Islàndia, dir-te que accepto totes les recomanacions vostres encantada, però, per tal de mantenir coherència en les valoracions, hi he d’anar en persona…
  Si tens temps i vols, estaré agraïda de que m’enviis mail amb allò més rel.levant.
  Moltes gràcies pel comentari.

Comentaris

 • (no serà publicat)