Bar – Restaurant “La Caseta del Migdia”

Mirador del Migdia, Montjuïc, Barcelona, Barcelona (Espanya)

Només se li pot ocórrer a algú com el Marc adaptar una antiga caseta de Fecsa, ubicada al Mirador del Migdia de Montjuic, en un curiós bar-restaurant on els coberts son de fusta.

A més de tenir bones vistes cap al mar i la muntanya, estan orgullosos de ser l’únic punt de la ciutat des d’on es pot contemplar la posta de sol. Éreu coneixedors d’aquest secret? Jo no.

No espereu ni disseny, ni luxes a les instal·lacions. El Marc té un estil marcat i no el canvia per res. Ambient rústic i senzill. Taules i cadires de fusta amb publicitat, gots i plats de plàstic, para-sols dels de tota la vida, barbacoa, planxa de crepes i ell pinxant música sota el Buda que ho controla tot.

Tipus: cuina a la brasa. Molt casolà. No hi ha carta, només un plat combinat: botifarra i pollastre a la brasa, amanida amb vinagreta de mel i mostassa, blat de moro, pa torrat i creps de postres. Res més.

Horaris: durant la tardor-hivern estan oberts els dissabtes, diumenges i festius de 12h fins a la posta de sol. És important tenir en compte que fins Sant Joan no serveixen sopars. Consulteu la seva web per estar informats de tots els esdeveniments que sovint organitzen. El que té més èxit és “Sardines i Rumba” els dimecres nit.

En aquest cas, no prioritzeu el menjar; sino estar envoltats de natura a pocs minuts del centre de Barcelona.

També es pot anar a fer un aperitiu o a prendre qualsevol beguda mentre es gaudeix de la posta de sol.

Preu
Baix. Fins a 25€
Animals
Sense problemes

3 comentaris to “Bar – Restaurant “La Caseta del Migdia””

  1. Mirjana

    Quina pagina web més friki … Sembla un bon lloc per portar la meva familia guirri quan vinguin …
    ;-)

  2. Javier

    Vale la pena mencionar las sardinadas con rumba de las noches de los miércoles de verano… no?

Comentaris

  • (no serà publicat)