Masia “Villa Vignacce”

Bettolle, Toscana (Itàlia)

“Villa Vignacce” és una antiga villa de la Toscana completament restaurada que data de 1700-1800 i que està dirigida per la distinguida Annalicia, qui, a part de ser encantadora, us guiarà i us recomanarà a on trobar raconets del tot idíl.lics. Gràcies a ella vaig conèixer la Toscana més autèntica i, sobretot, conèixer gent de la zona.

La casa està dividida en diferents casetes que es poden llogar per separat. Vaig tenir la oportunitat d’anar a “Il Giardino”, capacitat per 4 persones, que és genial.

El jardí és immens, ple de fruiters i de diferents zones súper agradables. No marxeu sense passar un matí a la piscina; sembla que s’hagi aturat el temps.

La ubicació de la casa és fantàstica, doncs ni ha a prop molts poblets típics : Arezzo, Cortona, Montepulciano, Pienza, etc i, a 5 minuts, hi ha Betolle que no és tan conegut però té serveis.

Lloc fantàstic per aquells que vulgueu passar uns dies de tranquil.litat a la Toscana.

2 comentaris to “Masia “Villa Vignacce””

 1. Anonymous

  Estic completament d’acord amb el que dieu de Villa Vignacce. Jo vaig passar un dies per Setmana Santa i va ser una experiència inoblidable, el lloc, el jardi preciòs i relaxant, el romàntic Granaio i la gran hospitalitat de l’Annalicia que va fer de tot perque ens sentissim com a casa. Varem quedar tan encantats que ja hem decidit tornar un’altre cop l’any que ve i aquesta vegada amb tota la familia. Ho aconsellem a tothom que estigui a la recerca del lloc perfecte per disfrutar de la Toscana! No us ho perdeu!!
  Mireia & Carles

 2. Anonymous

  La verdad es que esto completamente de acuerdo con vosotros, Villa Vignacce es increíble…lleno de vides, extensos campos de olivos, higueras y multitud de flores y plantas que acompañan a tan bucólico paisaje. Esos jardines cuyo olor a jazmin despierta los sentidos de lo humano y del instinto. El hospedaje es una prolongación de ese paisaje…rústico pero confortable, combinando lo antiguo con las comodidades actuales. Es ideal para descansar y para conocer tranquilamente La Toscana. Y Annalicia es la anfitriona perfecta; dulce, culta, con clase y los conocimientos necesarios para guiarte por esas bellas tierras. Si habéis visto “Bajo el sol de la Toscana” que nos disminuyan vuestras expectativas, lo que habéis visto es lo que hay. Encontraréis un tesoro.

  Alicia

Comentaris

 • (no serà publicat)