Escapada San Gimignano

San Gimignano, Toscana (Itàlia)

Poblet emmurallat d’origen etrusc que podria anomenar-se el Manhattan de l’Edat Mitjana pels 14 gratacels que la caracteritzen. La veritat, és que sorprèn moltíssim. Antigament n’hi havia 72, però, poc a poc, el temps ha fet que molts d’ells desapareixessin. Era un símbol de riquesa i poder dels diferents clans mitjevals de la ciutat. Això el fa ser un poble diferent i amb un gran atractiu pel sector turístic.

Recomano anar-hi en temporada baixa per evitar la multitud i poder gaudir de la tranquil.litat que s’hi respira. Caminar pels carrers adoquinats, descobrir les moltes botiguetes de vins, prendre alguna cosa a la plaça central (Piazza della Cisterna) i gaudir de la vista del típic paisatge de la Toscana des d’algun dels seus miradors és absolutament recomanable.

Al 1990, la Unesco la va declarar Patrimoni de la Humanitat.

Duració
La visita es pot fer en un matí.
Nens
Sense problemes.
Animals
Sense problemes.

2 comentaris to “Escapada San Gimignano”

  1. Anonymous

    jo vaig estar ja fa uns quants anys i llavors era un poble encantador!. Me n’alegro que ho segueixi sent !!!

Comentaris

  • (no serà publicat)