Restaurant “L’Hostal de Bellaterra”

Plaça del Pi, 2, Bellaterra, Barcelona (Espanya)

Oficialment,es diu “Hostal San Pancraç”, però és conegut per tothom com “L’Hostal de Bellaterra”. Mític i entranyable.

Està obert des de 1932 i sempre ha estat en mans de la mateixa família.

Han estat capaços de mantenir l’autenticitat respectant, des d’aleshores, pràcticament tot : les taules, les llums, la famosa centraleta telefònica, la galeria…

A l’estiu, tenen terrassa per fer el vermut.

De dilluns a divendres està obert de 08h a 20h i diumenges de 13:30h a 17:30h. És a dir, no fan sopars. Dissabtes està tancat.

A part de la carta, també tenen un menú per 26€ que està força bé.

Tipus: cuina casolana. Recomano anar-hi durant la època del bolet, doncs fan una carta dedicada i exquisida: les croquetes de ceps (un autèntic pecat), la botifarra esparracada amb rovellons o llora verda, l’arros al forn amb herbes, pernil de glà, camagrocs i ous ferrats, els rovellons saltats amb all i julivert… tot boníssim. També son del tot recomanables les sopes de pasta.

 

Preu
Mitjà. De 25€ a 40€

4 comentaris to “Restaurant “L’Hostal de Bellaterra””

  1. Anonymous

    Jo com habitant de bellaterra us el puc recomanar en tinc mol bons records i us puc dir que es un mol bon restaurant per a anari un cap de setmana.

  2. Anonymous

    bona bodega i en plena epoca de bolets, plats excel.lents !!

  3. Anonymous

    Nos ha gustado mucho, menú de domingo 18 euros incluido postre y café, agua y vino de la casa, los macarrones gratinados buenisimos, los canalones también, la paella un pelin sosa pero buena, el pollo asado bueno, postres caseros, raciones más que generosas y el entorno un poco antiguo pero tiene su encanto, lo recomiendo, se come muy bien, volveremos!

Comentaris

  • (no serà publicat)