Escapada Tinerhir i Gargantas del Todra

Tinerhir, Ouarzazate (Marroc)

Sortim de l’hotel Xaluca Dades.

Es recomana contractar l’excursió al mateix hotel, doncs disposen de cotxes 4×4 amb conductors locals (Ali i Ibra) que coneixen la zona.

Anirem direcció Tinerhir, petita població d’una bellesa increïble amb molts contrastos. Les cases son totes de color rosa i el poble sencer està ple de palmerars. És una visita del tot obligada, doncs està al peu del Atlas i la foto del poble amb les muntanyes darrera no te desperdici.

Aquest serà el punt de partida per entrar a les famoses Gargantas de Todra. Paissatge realment impressionant. Autèntiques parets de pedra de 160 metres d’alçada. Les dimensions no es poden apreciar a través de les càmeres de fotos. Es recomana caminar uns 10 minuts seguint el curs del riu per poder gaudir de l’espectacle natural. Al final del caminet, hi ha un hotel on podreu descansar prenent un té boníssim.

Duració
La visita es pot fer en mitja jornada.
Nens
Sense problemes.
Animals
Sense problemes.

1 comentari to “Escapada Tinerhir i Gargantas del Todra”

 1. jorditib

  Ei, he vist que et recomanen a “La Vanguardia”. T’aniré seguint. Veig uns viatges i excursions, que la majoria no podré fer, almenys en poc temps.
  També van recomanar el meu bloc a “La Vanguardia”. Els meus viatges i caminadetes són més a prop de casa, però t’invito a donar un tomb pel bloc, més novell que el teu, però també hi estic ben enganxat. Ja em diràs el que et sembla.
  El nom és “Al vent” http://www.miradesalvent.blogspot.com
  Salut i sort
  Jordi

Comentaris

 • (no serà publicat)