Escapada Khamlia i Rissani

Khamlia / Rissani, Arfoud (Marroc)

Sortir del'”Hotel Xaluca Bivouac de la Belle Etoile” amb els 4×4 conduits per guies locals.

Primerament, creuant el desert de nou, dirigir-se cap a Khamlia. És un poblat d’origen malinés on aviat està vist de lo petit que és. Gaudir de l’espectacle de danses i música tradicionals dels “Pigeons du Sable” on us obsequiaran amb un té a la menta boníssim. L’entrada és gratuïta, però … a la sortida es pot comprar el CD del grup, cosa que agraeixen molt si ho fas.

Després dirigir-se cap a Rissani. Poblat que disposa d’un mercat digne de ser vist. Mercat que, per la seva ubicació física, és estratègic doncs és on compren tots els nòmades del desert. El mercat té un pàrking de rucs (impressionant), doncs és el mitjà de transport de la gent local. Han de pagar un dirham marroquí per poder aparcar el ruc. Al mercat hi ha de tot, des de menjar fins a bestiar. Val la pena la visita. Dir que és bastant desagradable l’olor…

Duració
En un dia es pot veure els dos pobles.
Nens
Sense problemes.

2 comentaris to “Escapada Khamlia i Rissani”

  1. Elisa

    Molt recomenable l’excursió amb 4X4 per tal de poder arribar a tot arreu. A l’espectacle de dances és molt divertit ballar amb ells, donç t’integres a la seva cultura.

  2. marosa

    Cal destacar la bona organització del grup Xaluca. Un viatge inoblidable.

Comentaris

  • (no serà publicat)