Escapada Madurai

Madurai (India)

És una de les ciutats més antigues de la India, amb una història que data del segle VI a.C. El seu nom vol dir “la ciudad del Néctar”.

Va ser dissenyada seguint el disseny d’una flor de loto amb el Temple Meenakshi al centre. Aquest temple és una visita obligada, doncs està increíblement esculpit. A més, és un dels llocs d’adoració més sagrats del sud de la India.

Si es visita Madurai, s’ha d’intentar coincidir amb la època dels Pilgrims o Pelegrins. És un espectacle digne de veure. Cents de pelegrins (cada congregació va vestida d’un color diferent) s’apropen de tota la India per adorar, en el Rock Temple, una caixeta a on dins hi ha “La Linga”. La sorpresa és que quan acaba l’espectacle (un parell d’hores) i preguntes que és “La Linga”, te’n adones que has estat dues horetes adorant el membre viril masculí. Increïble. Heu de comprar els collarets de flors d’una olor boníssima que fan a la mateixa porta del Temple.

Entrar també a l’escola de monjos que hi ha al mig de la ciutat, just darrera del Temple. Em va impressionar força veure nens que estudien per ser monjos completament tancats i allunyats de les seves families.

Anar al Thirumalai Nayak Mahal, temple elegant d’estil Indi-Saraceno.

Per la ciutat us heu de bellugar amb rickshaws, per poder esquivar les vaques que hi ha per tot arreu.

Visitar el carrer de les botigues i comprar tel.les (son precioses i molt econòmiques) i el Mercat de les Flors.

Aprofitar l’excursió per veure els camps d’arrosals que hi ha al voltant, a on es pot veure des de la típica imatge de la senyora fent la collita d’arròs a la curiosa estampa de l’home rentant els animals al riu.

És una de les visites que més m’ha agradat de la India. És molt autèntic.

Duració
Amb un dia, ben aprofitat, pots fer-te una idea de Madurai.
Nens
Sense problemes.
Animals
Sense problemes.

4 comentaris to “Escapada Madurai”

  1. Elisa

    Una experiencia inolvidable!!! S’ha de visitar el temple (a poder ser coincidint amb la peregrinació) i l’escola de futurs monjos!! Tot és molt autèntic!!!

  2. michael kors outlet

    I was searching online for some info since yesterday night and I at long last found what i was looking for! This is a excellent web site by the way, however it appears a little difficult to read in my i phone.

  3. christian louboutin outlet

    I just came to your blog yesterday and I have been checking it out often. You have a ton of good information on the site and I love the design of the website also. Keep up the great work!

Comentaris

  • (no serà publicat)