Restaurant “Bravo24 ” – WHotel

Plaça Rosa dels Vents, 01, Barcelona, Barcelona (Espanya)

Restaurant exquisit amb una cuina fantàstica.

Demanar taula a prop de la finestra doncs les vistes sobre les platges de Barcelona son espectaculars.

A l’estiu obren la terrassa de fora on han aconseguit crear un ambient fantàstic.

El servei és una mica lent.

Vaig aprofitar la visita al restaurant per demanar veure les habitacions. Son espectaculars. De les més econòmiques es recomanen les que s’anomenen “Cool Corner” i que estan enfocades cap a la Barceloneta (no les que estan enfocades cap al port comercial). Al pis 23 hi ha un bar, amb zona per reservats.

Té pàrquing propi que es paga apart.

Informar que a la planta baixa hi ha un altre restaurant “Eclipse” més econòmic.

“W” significa “whatever”-“whenever”… la filosofia de l’hotel.

Tipus: cuina d’autor del chef català Carles Abellán. Es recomanen les múrgules amb sèpia, les espardenyes, el bacallà amb tomàquet confitat i pinyonets i les gambes a la brasa. Tots els plats venen amb els acompanyaments apart. D’aquests últims el millor és el puré de patata amb primíssims fils de carxofa fregidetes. Tot està boníssim.

Preu
Alt. Des de 40€

Comentaris

  • (no serà publicat)