Restaurant “Casa Blava”

Sant Cugat del Vallès, Barcelona (Espanya)

Restaurant ubicat a una casa amb molta història. A 1925 l’utilitzaven els caçadors. Durant la guerra civil va ser refugi dels republicans que s’amagaven. Després, es va convertir en un “merendero” i, finalment, al 2003 es va transformar en el restaurant fantàstic que és ara.

Per mi, és rel.levant anar-hi quan fa bon temps perquè la terrassa és un dels encants més gran del restaurant. Està orientada cap al bosc, donant una tranquil.litat immensa. S’està súper a gust als vespres de l’estiu. A la part de baix, hi ha un chill-out moníssim on preparen gin tònics boníssims.

També tenen un menjador (més d’hivern) amb unes vitrines impressionants per no perdre les vistes.

Tancat diumenge nit i dilluns.

Tipus: cuina a la brasa. El menjar és de molt bona qualitat. Es recomana el ravioli de foie amb mango, una autèntica delícia. El pernil de jabugo està de pecat. Els segons plats son tots cuinats a brasa. La botifarra de bolets, les costelletes de xai i l’hamburguesa estan boníssimes. Els acompanyaments els porten en un plat a part, segons l’elecció que facis (patates fregides, patates braves, saltat de bolets, etc). Les racions no son petites.

Preu
Mitjà. De 25€ a 40€

4 comentaris to “Restaurant “Casa Blava””

  1. raconets

    un lloc mooolt agradable! Si pots, fes una visita abans de que s’acabi l’estiu.

  2. Anonymous

    Jo he estat amb tu i amb la Piruleta. Boninississisim tot!!!

Comentaris

  • (no serà publicat)