Hotel “Vincci La Rabida”

Calle Castelar, 24, Sevilla, Sevilla (Espanya)

Hotel ubicat a un palau del segle XVIII perfectament restaurat.

Té un tamany mig que et fa sentir molt còmode i que fa que el servei sigui sensacional.

El que més vaig agraïr, però, és la ubicació. Està al barri de El Arenal (famós pels seus bars de tapes), molt a prop de tot : la catedral, la Calle Betis, la Maestranza… Es pot anar a peu a tot arreu.

A la planta baixa, on hi ha la recepció, hi ha un lluminós pati interior fantàstic amb una cafeteria entranyable.

Al pis de dalt de tot hi ha una terrassa amb un bar que té unes vistes de la ciutat immillorables. Des d’aquí es pot veure la Giralda i la Torre de Calatrava. Val la pena, passar-hi una tarda. A l’estiu, el bar de la terrassa es converteix en restaurant.

Categoria
4

Comentaris

  • (no serà publicat)