Comerç “Forn Baltà”

Sants, 117, Barcelona, Barcelona (Espanya)

Forn regentat per quatre generacions de la mateixa família.

El primer, estava ubicat a Vilafranca del Penedès, però al 1934 es va instal.lar definitivament al Barri de Sants.

Només entrar, ja veus que no és un forn qualsevol. Hi ha una gran varietat de productes, tant salats com dolços, que et fa difícil l’elecció.

Inicialment, es van proposar seguir el santoral per poder oferir, per exemple, per Santa Montse les “montserratines”, per Sant Joan les “coques de Sant Joan”, per Santa Maria Magdalena “magdalenes variades”, etc. Però, el seu esperit innovador els ha permès no caure en els tradicionalismes i han aconseguit implementar un fet diferencial respecte la resta de forns: durant tot l’any hi pots comprar bunyols de quaresma, pa de Sant Jordi, coques de Sant Joan i molts productes més.

Respecte el pa, tots aquells que sou “panarres” m’entendreu quan hi aneu…el pa rústic, el pa antic, el pa de l’avia, el pa a la pedra, el clàssic llonguet… fantàstics a la vista i impressionants de gust. També s’hi pots trobar productes nous, com el pa d’espinacs amb formatge de cabra. Tots estan el.laborats a la manera tradicional: llargues fermentacions i farina seleccionada. Ofereixen també bosses amb la barreja ja feta per poder el.laborar el pa a casa. Tenen una estança per poder degustar-ho tot allà mateix.

En definitiva, si el visiteu … hi tornareu!.

1 comentari to “Comerç “Forn Baltà””

  1. JordiSG

    Hola,

    El conec des que era petit, a més vaig estudiar amb una noia de la saga Baltà (Montse). Realment bo.

    Quins records…

Comentaris

  • (no serà publicat)