Escapada Mirador del Castell

Tavertet, Barcelona (Espanya)

Tot just deixar el cotxe al pàrquing de l’entrada de Tavertet, dirigir-se al Punt d’Informació. Està, pujant el carrer d’accés al poble, a ma dreta.

Allà us donaran, en paper, 5 possibles excursions que es poden fer a peu:

 • la del Puig de la Força,
 • la de St. Cornell,
 • la de Monteis,
 • la del Barret de la Perereda i
 • la de St. Miquel de Sorerols.

En funció del temps i de la dificultat, podeu escollir la que més us agradi. Preguntar també si el Salt de l’Avenc, Salt de Molí-Bernat i el Salt de Tirabous tenen aigua. En el meu cas, no vaig tenir sort i els salts no tenien aigua.

Jo vaig escollir la primera excursió fins el Mirador del Castell. No té cap tipus de dificultat. Tot el recorregut és pla i la durada és d’aproximadament 30 minuts per trajecte. Al principi, hi ha un tram molt pla a on les vaques estant tranquil.lament descansant a pocs metres de la carretera. Després, hi un segon tram amb unes vistes fantàstiques dels cingles. I, finalment, arribareu al Mirador del Castell amb unes vistes espectaculars del Pantà de Sau.

Duració
L'excursió pot durar un matí.
Nens
Sense problemes.
Animals
Sense problemes.

1 comentari to “Escapada Mirador del Castell”

 1. Jordi

  Constato el que diu la blogmaster.
  Hi vaig ser a finals d’Octubre. Les vistes del pantà de Sau, espectaculars.
  Si és tardor i teniu més temps, de trajecte a la propera destinació podeu aturar-vos a Rupit i fer continuar per la Vall de’n Bas. Els boscos estaran espectaculars en aquesta estació.
  A la primavera igual repeteixo per veure-ho tot en una altra època de l’any…

Comentaris

 • (no serà publicat)