Bar – Restaurant “Es Far d’Artrutx”

Cap d'Artrutx, Cala'n Bosch, Ciutadella, Menorca (Espanya)

Restaurant obert a l’antic far d’Artrutx, que encara està en funcionament i que data de 1858.

S’ha respectat, en tot moment, la construcció de la casa del farero, conservant l’encant dels edificis del segle passat.

La terrassa està dividida en dues parts ben diferenciades. Per una banda, el restaurant molt acollidor i, per l’altre, un bar més convencional. Ambdós disposen de vistes al mar.

Destacar les fantàstiques postes de sol que es poden veure des d’elles.

També hi ha un saló interior, de decoració senzilla.

Cada cap de setmana, de divendres a diumenge, hi ha música en viu. Els divendres hi ha música menorquina d’autor, els dissabtes havaneres i els diumenges jazz.

És important dir que hi ha força mosquits.

El recomano més com a bar que com a restaurant.

Tipus: cuina mediterrània i tradicional, típica de la illa. Per picar, recomano els musclos planxa i els calamars a l’estil andalús i, de segon, les brotxetes de rap i gambes amb salsa romesco. Tot correcte, sense ser una delícia.


Preu
Alt. des de 40€

1 comentari to “Bar – Restaurant “Es Far d’Artrutx””

  1. Anonymous

    Jo vaig estar per les jornades gastronòmiques i va ser un fracàs. Anunciaven dos tipus de menú, i a la hora de la veritat nomès hi havia un, o sigui, el més car. A més gent li va pasar el mateix; molts s’aixecaven de la taula i altres, com jo que venia de l’altra punta de l’illa, em vaig quedar tot i que el segón menú era molt més car. El problema va venir després. Un menú d’uns 60 euros per cap va ser desastrós: sense gust, insípit del tot, mal servit, … no hi tornaré, encara que el lloc és bonic, el menjar i el servei es desastrós.

Comentaris

  • (no serà publicat)