Restaurant “Bar Sa Mesquida”

Sa Mesquida, Menorca (Espanya)

Restaurant de merescuda visita per la qualitat del menjar i que no hi entrarieu mai si no fos perquè algú us el recomana. No us deixeu portar per la imatge i atreviu-vos a entrar.

Els que busqueu disseny en les instal.lacions o glamour en el local, definitivament, aquest no és el vostre lloc.

Però l’excel.lent cuina ha fet que es guanyar-se el respecte de tots aquells que coneixen la illa.

És el típic bar – restaurant de poble sense cap tipus d’encant, amb un aspecte més aviat descuidat i brut.

Una vegada dins, et fan sentir com si estiguessis a casa.

La carta és uns munt de papers, escrits a mà, amb taques d’oli i a on hi ha la llista del que tenen en aquell moment. A mesura que es va acabant el menjar, van fent guixots per eliminar-ho.

Tot és boníssim.

Tipus: cuina casolana. Menjar de primera qualitat. No podeu marxar sense provar l’especialitat de la casa: el rap arrebossat. Una autèntica delícia. També està boníssim els cigrons amb sípia i el trampó (plat típic de les balears que és tomàquet amb diferents acompanyaments). Només serveixen peix del dia. 
Preu
Mitjà. Entre 25€ i 40€

4 comentaris to “Restaurant “Bar Sa Mesquida””

  1. Anonymous

    Restauant que val la pena anar-hi per primera vegada varem menjar ortigas de mar (Sabor de mar concentrat)orada salvatge i unes patates fregides amb alls i llorer i postres un puding d’ensaimada.Tracte mol afable i familiar.Un bon record.

  2. Anonymous

    Realment es un lloc que val la pena, tot i que el local fa que t’ho repensis, un cop dins s’hi menja de meravella. Heu de probar el rap arrebossat i l’arròs caldos. Hi va gent d’arreu, fins i tot famosos, però certament has de saber-ho, si no, no hi entres.

  3. Anonymous

    Rap arrebossat!!! sense dubte, plat estrella de la casa! Recomanable és poc!

Comentaris

  • (no serà publicat)