Escapada d’un dia sencer amb veler amb “Menorca en Velero”

Port de Maó, Moll de Ponent, 55, Maó, Menorca (Espanya)

Excursió amb veler per la costa de Menorca. Ofereixen diferents tipus d’excursions:
  • la volta a la illa,
  • un  dia sencer de navegació per la costa sud o nord,
  • la travessa a Mallorca,
  • tour fotogràfic.

Jo vaig tenir la oportunitat de fer la segona que consta d’un dia complet (de 10h a 18h) navegant per la costa sud o nord, depenent del vent que bufi, i sempre sortint des del Port de Maó.

La navegació és tranquil.la, vorejant la costa, amb un parell d’aturades a cales o platges, una per fer un petit pica-pica i l’altre pel dinar, ambdós amb el merescut bany a les fantàstiques aigües de Menorca.

El menjar és correcte i la beguda és il.limitada durant tota la travessa.

Varem sortir del Port de Maó i, com bufava vent de nord, varem enfilar cap al sud. La primera aturada va ser a prop de la Isla del Aire, coneguda com “el primer sol d’Espanya” doncs és el tros de terra ubicat més a l’est. I després, vem continuar costejant per Biniancolla, la Platja de Binibeca, el poble de Binibeca Vell, Binisafua i Cap d’en Font per aturar-nos una estona llarga a la fantàstica Cala de Biniparratx per dinar i gaudir del sol i l’aigua. D’aquí ja varem fer el camí de tornada, sense cap aturada.

El vaixell és “l’Antiga Meloussa”, un veler de dimensions mitjanes amb capacitat per 8 persones + el capità, qui, a part de ser súper amable, fa les explicacions pertinents tant de la història de la illa com de les curiositats de les cales.

El tracte rebut és sensacional i molt familiar.

El preu, en temporada alta, és de 90€ (amb aperitiu, dinar i begudes inclòs).

Recomano fer reserva prèvia via web.

El ticket el comprareu al mateix vaixell.

Duració
L'escapada es fa en un dia.
Nens
Sense problemes. De fet, si no son molt petits, els hi encanta!

Comentaris

  • (no serà publicat)