Escapada Barri Antic de Hanoi

Hanoi (Vietnam)

El Barri Antic de Hanoi està en constant moviment. El ritme de vida és trepidant i el volum de motos circulant és del tot inimaginable.

Tot i que la ciutat té molts llocs interessants, recomano fer la visita al barri antic. Aquest està format per 36 carrers del tot caòtics que es van construir al s.XIII arrel dels 36 gremis que existien aleshores. Fan la vida al carrer, on els venedors ambulants ofereixen els seus productes per tot arreu i la gent local està assentada en uns tamborets minúsculs prenent bia hoi (cervesa). Us aconsellaran anar al carrer de les sabateries, al de les joieries, als temples o a qualsevol altre lloc, però el que s’ha de fer és senzillament caminar pels petits carrers, sempre anant amb molt de compte doncs és perillós per les motos, i deixar-se perdre… Tot plegat et deixa fora de joc. No dones a l’abast de tot el que veus i del que voldries veure i no pots. Té un encant especial.

Ja fora del barri, aprofitar la visita per anar al Teatre de les Marionetes d’Aigua. Jo no vaig tenir la oportunitat d’anar-hi, però son famoses arreu del món.

També visitar el Temple de la Literatura i el llac Hoan Kiem.

El famós Mercat de Dong Xuan, des del meu punt de vista, no es mereix la visita, doncs és un mercat per majoristes on podeu trobar de tot però sense cap tipus d’encant.

Si teniu temps, fer un passeig amb cyclo-pousse (bicicletes portades per guies) que us portaran als llocs més emblemàtics amb menys temps i menys risc.

A les afores de la ciutat hi ha camps d’arròs que també son de merescuda visita.

Duració
La visita es pot fer en un dia.
Nens
Sense problemes, però s'ha d'anar amb compte amb les motos.

Comentaris

  • (no serà publicat)