Escapada Bahia de Halong amb “Paradise”

Bahia de Halong (Vietnam)

Impressionant, senzillament impressionant.

Qualsevol paraula que pugui utilitzar per intentar descriure aquesta bahia no farà justícia al meravellós paisatge que van veure els meus ulls i als fantàstics moments que vaig viure allà. Misteriosa, atractiva, captivadora…

Les barquetes de la gent local van trampejant, com poden, les més de dos mil illes, d’alçades vertiginoses que surten majestuosament de les aigües verdes del Golf de Tonkín. De debó que el paisatge és sensacional. Va ser declarada, merescudíssimament, Patrimoni Mundial al 1994. Algunes de les illes tenen coves que es poden visitar.

Les opcions per poder explorar la bahia son diverses. Com sempre, tot depen del pressupost.

Jo vaig tenir la oportunitat de fer-ho amb la companyia Paradise, que disposa de vaixells de fusta pràcticament nous i amb una tripulació i tracte exquisits. La seva flota és molt variada i es poden contractar sortides per grups de diferents tamanys.

Després de prendre un deliciós suc de fruites i de mostrar-nos el vaixell, ja sortim navegant direcció la bahia. Mentre ens anem allunyant del port, ja tenim el dinar preparat; dinar d’alta cuina que pràcticament ni mires perquè tens la mirada clavada  a les finestres.

El paisatge és fantàstic. Molt poc a poc ens apropem cap a les imponents roques altíssimes per acabar endintsant-nos fins estar completament envoltats. És aleshores quan una barqueta petita ens ve a recollir per apropar-nos al poble de pescadors flotant. Navegant al voltant podem veure com viu la gent local.

Tampoc té desperdici la volta en kayak que vàrem fer just quan baixava el sol, endinsant-nos en una cova per acabar en una espècie de piscina natural on hi predominen els micos.

Quan encara no hem paït  tota la marevella que hem vist, ens fan una classe de cuina vietnamita que rematem amb un sopar amb espelmes a la coberta del vaixell.

Després de passar la nit a les exclussives cabines a on no pots tancar-te per risc de Tsunami, comença el dia amb una sessió de Tai-Chi i la visita a la cova “Hang Sung Sot”, gruta de les més populars que té tres grans càmares i de merescuda visita.

El servei del vaixell és exquisit, el propi vaixell és immillorable i el menjar de primera qualitat.

Aquesta excursió és, sens dubte, una de les millors que he fet i que faré mai.

Sensacional.

Duració
Paradise ofereix diferents durades d'excursions. Jo vaig fer la de 2 dies i 1 nit.
Nens
Sense problemes.

5 comentaris to “Escapada Bahia de Halong amb “Paradise””

 1. Común

  Hola!!!!
  Que lugar, ¿cuando vendras para aquí??? a mi amada Argentina, te espero……Un abrazo de oso.

 2. Quaderns de bitàcola

  Veiem que tens fotos molt maques de la Bahia de Halong, nosaltres quan hi vam estar hi havia molta boira, però tot i així ens va semblar espectacular!

 3. José W

  No te voy a decir que pude entender todo pero si hice mi lucha y alcanzo a entender que Halong es un paraiso, y la verdad que si lo es. Uno de los viajes más bonitos que hemos hecho en la vida.

Comentaris

 • (no serà publicat)