Restaurant “Vulcano”

Carrer de Mozart, 20, Sant Cugat del Vallès, Barcelona (Espanya)

Està ubicat a una casa en una zona molt tranquil·la de Sant Cugat. Si podeu, aneu-hi de nit. La il·luminació del jardí juntament amb la imponent i moderna casa em va causar una impressió fantàstica només entrar.

A fóra hi ha una agradable terrassa que transmet una calma sensacional. Les taules estan impecablement distribuïdes respectant l’espai just entre elles per oferir la intimitat que tothom mereix. A l’estiu hi ha un chillout per gaudir les nits de la millor època de l’any.

Dins és una altre història. Hi ha dues plantes amb diferents espais a cada una d’elles. A la planta baixa, hi ha el menjador amb una distribució que aconsegueix transmetre una sensació d’amplitud bestial i també hi ha el reservat que és ideal per celebrar-hi esdeveniments privats. Al primer pis hi ha “Le Fumoir”, un club de fumadors que està a una sala aïllada i a on no hi ha servei de restauració.M’encanta el disseny i els material que han utilitzat per la decoració!

Tipus : cuina mediterrània amb productes de temporada. A part de la carta, hi ha un menú de migdia els laborables.

 • Amanida de fonoll, llimona i olives de kalamata (amb anxova i tomàquet sec) – és una amanida molt diferent. He de reconèixer que jo no l’hagués demanat mai; i, en canvi, em vaig endur una sorpresa molt agradable. Contrast de gustos on la llimona li dona un punt que m’agrada!
 • Foie micuit amb pera escalivada i cacau – és un dels plats que està a la carta des del principi. El foie està elaborat per ells. Per mi, és un dels plats estrella. Tremenda barreja de tres productes amb resultat bestial.
 • Carxofes amb ou i pernil – sens dubte, un altre dels plats estrella. Plat senzill on s’aprecia la qualitat del producte que ofereixen. Avís: aquest plat crea addicció.
 • Caneló de pollastre de granja rostit i beixamel suau – plat molt elegant i gustós.
 • Steak tàrtar amb mascarpone i mostassa – és un dels millors steak tàrtar que he provat mai. No diré res més. Penso que és suficient.
 • Arròs sec de pollastre de pagès – boníssim!
 • Tataki de tonyina amb pak choy i soja- plat suau.
 • Tac de bou wagyu amb pebrots escalivats – és un altre dels plats que està a la carta des del principi i és un altre dels plats estrella. El vaig gaudir moltíssim.
 • Torrijas amb gelat de torró – boníssimes!

Un dels imprescindibles de Sant Cugat.

Preu
Alt. Des de 40€

2 comentaris to “Restaurant “Vulcano””

 1. Anonymous

  No fa gaire hi vaig anar i recordo que el foie estava impressionant! I el servei,tant o més important que el menjar,va ser impecable.

 2. obdulia

  Espero anar aviat amb unes amigues, ja. expilcaré ça meva experiència

Comentaris

 • (no serà publicat)