Escapada First

First, Grindelwald (Suïssa)

First és un dels millors miradors de la zona de Grindelwald. Està ubicat a 2.168 metres d’alçada i sedueix per les immillorables vistes a la cara nord de l’Eiger. També permet veure les glaceres Oberer Grindelwald, Unterer Grindelwald i diferents pics com el Finsteraarhorn, Schreckhorn, Lauteraarhorn i el Fiesherhorn. De debò… és un espectacle per la vista!

S’accedeix amb telecabina. Una vegada a dalt, hi ha diferents opcions per passar el dia.

A l’hivern son 120Km de pistes d’esquí i a l’estiu els 100Km de camins son un autèntic festival pels amants de la muntanya!

El més típic és fer senderisme fins al llac Bachalpsee, que és considerat el llac més maco de Suïssa. Per manca de temps, jo no vaig poder fer l’excursió tot i que m’hagués encantat. És el típic paisatge de postal amb el llac i les muntanyes al darrera.Vaig decidir començar el descens amb una descàrrega forta d’adrenalina fent els primers metres amb el “First Flieger”. És una tirolina que arriba als 84Km/h en 800 metres de recorregut. Experiència forta i única que recomano a tothom.

El final del trajecte el vaig fer a peu. La veritat és que vaig estar temptada a fer-lo amb el “trotti bike” (una barreja entre bicicleta i patinet), però vaig pensar que baixaria massa ràpid i no gaudiria del paisatge com es mereixia. Camps verds, casetes de fusta i muntanyes al fons son l’escenari perfecte per la banda sonora que ofereixen les campanes de les vaques. Res més.

Vaig tenir la sensació de tornar a la infància i de que em sortiria la Heidi de dins d’alguna d’aquelles cases. Genial!

Duració
Pujar amb el telecabina i baixar a peu o amb la combinació de First Flieger + senderisme es pot fer en mig dia ben aprofitat.
Ara bé, es necessita un dia senser si el que es vol és fer trekking fins al llac més bonic de Suïssa (Bachalpsee).
Nens
Sense problemes. De fet, si no son molt petits, els hi encanta!

3 comentaris to “Escapada First”

  1. david

    Hi hem de tornar i si que m’atrevire!!!

Comentaris

  • (no serà publicat)