Escapada Illa de Coche

Isla de Coche (Veneçuela)

Els que passeu uns dies a la Illa de Margarita, us recomano fer el salt cap a la Illa de Coche per passar-hi un dia (com a mínim). El trajecte no arriba a la mitja hora i el que us trobareu allà és una altre història. Ni millor,ni pitjor. Diferent.

Una vegada s’arriba a la illa, l’escenari és idíl·lic: quilòmetres de sorra blanca, aigua blau turquesa i molt transparent, palmeres, para-sols, quatre “peñeros” i alguns hotels amagats darrera les palmeres. Em va sorprendre molt dues coses. La primera és que els veneçolans no busquen la intimitat que busquem els europeus. Estan tots junts al mateix trosset de platja, just a la zona que està davant dels hotels. La segona és el màxim respecte que mostren vers la natura. Tots els hotels son d’una sola planta (de fet, son molt estrictes amb la restricció de l’alçada dels edificis a tota la illa) i estan perfectament integrats a la natura.

És cert que es desembarca a la zona de més frenesí turístic, just on estan els hotels (Coche Beach – Playa La Punta), però si seguiu caminant pocs minuts cap a la punta gaudireu d’intimitat. En aquesta zona només coincidireu amb alguns practicants de kitesurf (diuen que és la segona millor platja del món per practicar-lo) i amb algun pescador que li ensenya aquest art al seu fill. Ningú més.He de dir que és un dels llocs on he passat més calor del món. No vaig aguantar més de 30 minuts al sol. Vaig entendre perfectament perquè hi havia tants para-sols al principi de la platja.

Tot i que no vaig tenir la oportunitat de recórrer la illa sencera, tinc constància que està perfectament comunicada per carretera. Son 11Km de llargada amb poblets solitaris i platges desertes.

M’agradaria tornar-hi per poder conèixer bé cada raconet.

Duració
El que un vulgui. Però penso que un parell de díes és suficient per recórrer la illa.
Nens
Sense problemes
Animals
No estic molt segura que els "peñeros" acceptin animals.

2 comentaris to “Escapada Illa de Coche”

Comentaris

  • (no serà publicat)