Hotel “La Coma”

Prat de la Coma s/n, Setcases, Girona (Espanya)

Si de petits ens haguessin demanat que dibuixéssim un hotel de muntanya, sense dubte, hauríem dibuixat “La Coma”: casa de fusta i pedra envoltada d’una natura fantàstica.

L’entrada ja és provocadora per sí mateixa. Els jardins estan força cuidats i sembla que estiguin oferint el repòs merescut al moviment intens que viu la casa. La gent que entra i surt constantment no aconsegueix trencar l’harmonia que té l’entorn.

Al final del jardí, passada la zona de jocs infantils, hi ha la piscina. Té forma irregular i el seu color blau destaca front el verd predominant de les plantes.

Una vegada dins, la història canvia. Sembla que el temps s’hi hagi aturat de cop. La recepció familiar i acollidora és l’antesala de la llar de foc i del menjador. La decoració és molt rústica. La Carme és l’alma matter… el motor… ho controla tot.

Hi ha 22 habitacions exteriors completament equipades amb TV i wi-fi totes elles. Senzilles, però no hi manca res. Els banys estan reformats.Si teniu temps, aprofiteu per passar una estona a la piscina climatitzada. És petita, però moníssima. Una finestra de vidre permet gaudir de bones vistes cap al jardí.

El menjar és casolà i amb matèria prima bona. Ofereixen un menú de cuina catalana tradicional amb alguna petita innovació.

A prop hi ha moltes rutes de senderisme per fer que us permetran conèixer la fantàstica zona del Ripollès. Jo vaig fer la de Núria a Coll de Carançà i la veritat és que em van entrar ganes de fer-ne unes quantes més.

M’hagués quedat uns mesos.

Categoria
3

1 comentari to “Hotel “La Coma””

  1. Cristina

    Que bó, jo hi havia anat durant dos o tres estius amb els pares a l’hotel La Coma, és preciós i l’esmorzar amb productes típics d’allà i el magret que cuinaven, encara ho recordoooooo… A més vaig fer un curs d’hípica en una Hípica petita que hi havia a un poblet de camí a Camprodon i va ser meravellós!!!!

Comentaris

  • (no serà publicat)