Escapada Edinburgh

Edinburgh, Escòcia (Regne Unit)

No és cap secret dir que Edinburgh és una de les ciutats més boniques d’Europa. De fet, m’atreveixo a dir que és una de les ciutats més boniques que he vist mai.

Té certs paral.lelismes amb altres ciutats. Com Atenes, té la seva pròpia acròpolis: el castell majestuós que sembla que controli la ciutat, protegint-la. Com Roma, Praga i Lisboa està construïda sobre turons. És única. Sòbria i silenciosa. El.legant. Com s’ha escoltat durant anys “Edimburgo es lo que París debería ser”.Hi ha dues zones ben diferenciades: la Old Town i la New Town. Vaig tenir la oportunitat de caminar la primera; però he de dir que no vaig trobar a faltar la segona en cap moment. Petita i còmode per desplaçar-se. La vaig fer tota a peu. La “Royal Mile” és el carrer principal de la Old Town i va des del Castell  d’Edinburgh fins el Palau de Holyrood. És important destacar que, dins del Castell hi ha St. Margaret’s Chapel, una de les esglésies més antigues d’Escòcia. Des del Castell hi ha unes vistes meravelloses a la ciutat. Deixeu-vos perdre pels carrerons que surten de la “Royal Mile” doncs descobrireu patis interiors de gran bellesa.

Carrers adoquinats amb botiguetes de colors estridents pinten un escenari que enamora.

Duració
Un parell de díes és suficient per veure la ciutat.
Nens
Sense problemes.
Animals
Sense problemes.

Comentaris

  • (no serà publicat)