Apartaments “Living Lisboa”

Rua da Vitoria, 42, Lisboa (Portugal)

Sempre que viatjo m’allotjo en hotels o cases de turisme rural. No tinc per costum fer-ho en apartaments. Aquesta va ser la meva primera vegada i en vaig sortir satisfeta. És una molt bona opció per tots aquells que visiteu Lisboa.

Els apartament tipus “Junior” són apartament per dues persones amb dormitori, cuina completament equipada, bany i menjador. Excepte el bany, totes les estances tenen les seves finestres i/o balconets cap al meravellós barri de Baixa.

Els apartaments es van reformar fa poc. El terra és de parquet i les parets de color blanc immaculat; tot i que amb les rajoles hidràuliques han aconseguit donar-li un aire antic encantador.

Tenen totes les comoditats possibles: wi-fi gratuït, TV LCD amb canals via satèl.lit, suport per iPod, aire condicionat, calefacció, assecador de cabell i cafetera Nespresso.Però… el millor de tot és, sense dubte, la seva ubicació. Els apartaments estan a un carrer de vianants al bellmig del centre històric. A 100 metres hi ha l’estació de metro de Baixa/Chiado i s’accedeix a peu als quatre barris mítics imprescindibles de visitar: Alfama, Barrio Alto, Chiado i Castelo. Molt a propet hi ha la Praça do Comércio que tan em va enamorar i el Elevador de Santa Justa tantes vegades fotografiat.

En definitiva, és una opció més que recomanable pels que passeu uns dies a Lisboa.

Comentaris

  • (no serà publicat)