Escapada de Collsuspina a les Coves del Toll

Carrer Major, Collsuspina, Barcelona (Espanya)

És una excursió molt agradable que porta des de la tranquil·la Collsuspina fins a les sorprenents Coves del Toll.

Son 9Km, molt ben senyalitzats, que es poden fer a peu (jo vaig escollir aquesta opció) o en bicicleta.

El començament de la ruta és a la cruïlla del carrer Major amb el carrer Moià, al bell mig de Collsuspina. Allà mateix ja hi ha cartells indicadors. Només deixar la població, comença una pista força ample que travessa els plans de l’Espinoi direcció cap al sud.

Un ase s’apropa tímidament a donar la benvinguda; després, un caminet de pedres s’obre pas entre camps verds. Tot plegat transmet molta tranquil·litat. Bales gegants de palla i una masia; res més. Seguint les indicacions ens endinsem cap al bosc. Arbres i matolls súper secs donen pas a un petit torrent que ens acompanya pràcticament fins al final.Recomano aprofitar per fer la visita a les desconegudes Coves del Toll abans de tornar. Us enriquireu d’història i així també aprofiteu per descansar abans de fer la tornada pel mateix camí.

 

Duració
Dues hores per trajecte.
Nens
Sense problemes.
Animals
Sense problemes.

Comentaris

  • (no serà publicat)