Hotel “Mas de Prades”

Crta. T-340 Km 8, Deltebre, Tarragona (Espanya)

És una masia rehabilitada com hotel-restaurant en ple Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Han respectat la construcció original, però incorporant totes les comoditats d’avui dia. La masia no té luxes. És senzilla, sense pretensions estrafolàries. Això sí… està ubicada en un entorn immillorable amb vistes privilegiades als arrossars.

Per dins, està completament nova. A la part de dalt hi ha 5 habitacions. Em vaig allotjar a “l’Encanyissada”. Habitació súper amplia i amb molt caliu alhora. Una estructura de fusta fa de llit i de capçal donant-li un caire d’hostal de muntanya que em sorprèn alhora que m’agrada. Disposa de tot allò que un creu que necessita com wi-fi, tv, aire condicionat o assecador de cabell. Té una terrasseta amb gespa artificial i mobles de jardí per poder gaudir de les vistes o, senzillament, dels vespres tranquils.A la part de baix hi ha el menjador que també ha estat completament reformat. La mateixa estructura de la casa, el divideix en diferents espais i ambients . L’esmorzar consta de pa amb tomàquet i embotit juntament amb una pa de pessic dolç. A l’estiu, ofereixen la possibilitat de fer els àpats a la porxada.

S’ha d’anar amb compte perquè l’horari de la recepció és limitat. A mi em van donar les claus i vaig gaudir de molta autonomia. De totes formes, per més tranquil·litat, em van facilitar un número de telèfon mòbil per qualsevol urgència.

És una opció d’allotjament molt correcte en una ubicació fantàstica pels que passeu uns dies al Delta.

Comentaris

  • (no serà publicat)