Escapada Surfside Beach

L.G. Smith Boulevard 1 - Surfside Beach, Oranjestad, Aruba (Carib)

Sempre he dit que hi ha dues Arubas.

Una és la coneguda; la del “turisme de polsera” que, per sort, està localitzada als hotels i casinos. No tenen cap altre inquietud que la de beure i jugar.

L’altre és la desconeguda; la que molt poca gent ha arribat a descobrir. Aquesta és la que m’agrada a mi.

Un exemple, d’aquest últim cas, és la “Surfside Beach”. A menys de 5 minuts en cotxe del down town d’Oranjestad hi ha aquesta meravella de platja. Està molt a prop de l’aeroport; facilitant, així, poder tenir un dia o un cap de setmana de relax a aquella gent que fa un “sube-baja” a Aruba des de qualsevol altre país proper.Son 350 metres de sorra molt blanca i súper neta. L’aigua és de color blau turquesa i molt calmada; donada la seva poca profunditat, és ideal per anar-hi amb nens. Un parell de “beach clubs”, moníssims, faciliten els serveis justos que qualsevol pot necessitar durant un dia de platja. De fet, ells mateixos ofereixen lloguer de para-sols i gandules que recomano contractar, sense dubte. A l’altre banda de la carretera, hi ha un hotel “Talk of the Town” que està força bé.

A part de la seva bellesa, el que em va enamorar a mi és que no hi havia ningú! És un luxe poder gaudir d’una platja així sense haver d’escoltar converses que no interessen o sense haver de discutir per un metre de sorra…

Un petit paradís que es pot viure amb calma i exclusivitat.

Duració
Es pot fer lo llarg que un vulgui.
Nens
Sense problemes.
Animals
Sense problemes.

Comentaris

  • (no serà publicat)