Glamping “Forest Days”

Navès, Lleida (Espanya)

Res del que pugui escriure en aquest post podrà explicar l’experiència de passar un parell de nits al “Forest Days”. Res. És un concepte d’allotjament molt diferent al que estem acostumats; just per això recomano viure-ho en primera persona i després em dieu si tinc raó o no.

La Montse i el John van arribat al Solsonès amb una idea molt nova. Tan nova que, fins on jo conec, son únics a Catalunya. Han estat pioners instaurant el glamping al mig de la natura i, a mi, m’han enamorat!

Segur que molts de vosaltres us esteu preguntant què és això del glamping… Per descriure-ho d’una manera fàcil, i sense complicar-me massa, diré que és un allotjament al mig de la natura sense renunciar a cap comoditat.

A “Forest Days” han muntat 4 tendes de cotó (de 25m2 i d’origen anglès totes elles) repartides per les 5 hectàrees de la finca:

  • Captain Cook’s Camp
  • Dr. Livingstone’s Camp
  • Huckleberry Finn’s Camp
  • Robinson Crusoe’s Camp

Vaig estar allotjada a la “Captain Cook’s Camp”, tenda completament integrada al bosc i amb unes vistes fantàstiques a la Vall d’Ora. Tots els detalls estan impecablement cuidats, tant dins com fóra.

A dins, com la tenda està ubicada a sobre d’una estructura de fusta encatifada amb fibra de coco, vaig tenir la sensació d’estar al mig de la natura però sentint-me molt mimada alhora. Curiós i meritós a la vegada: és un dels llits (súper king) més còmodes en els que he dormit. Difícil de creure. Ho sé. Un cistellet cuida les tovalloles i un petit moble té un escalfador d’aigua amb una gran varietat d’infusions. Les tauletes de nit son troncs. Detalls.

A fóra, han respectat la distància prudencial de 600 metres entre les tendes, aconseguint oferir una intimitat única. De fet, les tendes no es veuen entre elles. Una tauleta petitona, amb dues cadires, està estratègicament col·locada per gaudir del millor esmorzar que he fet mai. De debò… despertar-te al mig de la natura escoltant els ocellets i veure que han portat l’esmorzar en un cistellet… no té preu! L’esmorzar és molt complert: dolç i salat, cafè, tè, llet, suc de taronja, fruita i iogurts. De tot una mica… Pensen en tot i per tots els gustos!

Cada tenda té, relativament a prop, el seu propi bany ecològic ubicat a una cabana de fusta on hi ha el bany sec i la pica de mans. El primer és amb el clàssic sistema de serradures i la segona amb un recipient d’aigua limitada. Tot està dissenyat amb molt gust i cuidant, com sempre, tots els detalls… fins i tot el penjador o el pom de la porta van provocar la meva admiració!A l’entrada de “Forest Days”, a prop del pàrquing, és on està la zona comunitària. Una part, la que està ubicada en construcció ferma, és on hi ha les dutxes. L’altre part és on hi ha els tan autèntics menjador i cuina. Taules i bancs de fusta recoberts de palla, amb un romanticisme extrem, es distribueixen sense cap ordre però al voltant de la zona coberta on hi ha tot el necessari per poder cuinar (ho ha de fer un mateix. Ells no ofereixen servei ni de dinar ni de sopar). Molt genuí. També hi ha la opció d’anar a sopar a Solsona.

Per la nit, van aconseguir despertar a la nena que porto dins… amb la llum frontal al cap em vaig sentir la persona més aventurera del món buscant la meva tenda!

IMPORTANT: la temporada del 2016 finalitza el 03 d’octubre! Durant l’hivern romandrà tancat esperant la primavera per tornar a obrir.

Gràcies Montse i John per deixar-me conèixer la vostra creativitat i la vostra passió pels detalls i les coses ben fetes.

“La bellesa de la simplicitat”.

Duració
Mínim 2 nits.

Comentaris

  • (no serà publicat)