Escapada Lia Beach

Lia Beach, Mykonos, Illes Cíclades (Grècia)

Tots sabem el que és Mykonos a l’estiu; per això recomano anar-hi fora de temporada. Juny o Setembre és molt bona època. Hi ha molts turistes igualment, però menys que en temporada alta i això permet veure una cara més autèntica de la illa i val la pena.

Lia Beach és una de les platges més allunyades del poble Mykonos (Chora). Es troba pràcticament a l’altre punta de la illa, però les distàncies son tan petites que no costa res apropar-s’hi.

És una platja més aviat tranquil·la i poc sorollosa. La seva aigua és cristal·lina i la sorra no és massa fina (pedretes no molt còmodes). Disposa de tots els serveis per poder passar-hi un dia de calma: un xiringuito bastant elegant amb para-sols i gandules on es pot gaudir d’un bon àpat, un centre de busseig pels que us agradi el snorkel i quatre cases blanques esquitxades per la muntanya. A part d’això… poca cosa més!El terreny que l’envolta és molt feréstec, molt verge i amb poca vegetació. És el típic paisatge de les illes gregues on tot és de color marró amb pedres i roques.

No oblideu que a la illa de Mykonos hi bufa vent tot sovint. Aquesta platja, tot i que no és massa gran, queda bastant oberta i està poc resguardada; es “pateix” el vent sovint.

 

Nens
Sense problemes.

Comentaris

  • (no serà publicat)