Escapada Salt de Can Batlle

Santa Pau, Girona (Espanya)

Diuen que hi ha una ruta de senderisme que surt de Santa Pau i arriba fins aquest salt d’aigua. I també diuen que és preciosa; però he de confessar que jo no l’he fet. La veritat és que hi he accedit pel camí fàcil…

Estava al “Mas Can Batlle” quan l’Albert me’n va parlar. La gran sorpresa és que el salt està situat dins la finca del mas. Hi ha un caminet (de duració 5 minuts) que hi porta. En realitat , son dos salts d’aigua separats per una piscina natural.Si hi aneu a l’estiu, no marxeu sense refrescar-vos… s’agraeix molt fer-ho en aigua tan neta com aquesta. Per la resta d’any, senzillament deixeu-vos captivar per aquesta petita meravella que ens ha regalat la natura i, sobretot, apagueu els mòbils i gaudiu d’aquesta immillorable banda sonora.

Demanar-vos disculpes perquè les fotos no fan justícia. Aneu-hi i em dieu si tinc raó o no.

Duració
Es pot fer el llarg que un vulgui.
Nens
Sense problemes, tot i que s'ha d'anar amb compte.
Animals
Sense problemes.

Comentaris

  • (no serà publicat)