Hotel “Terradets”

Ctra. Balaguer - Tremp C-13, km 75, Cellers, Lleida (Espanya)

Sóc una enamorada del Congost de Mont-rebei. L’havia vist, per terra, fent una ruta de senderisme; però ara tenia ganes de viure’l i veure’l des del mateix riu. Necessitava tenir una altre perspectiva de la majestuositat del lloc i hi vaig organitzar una escapada.

De jove anava sovint al llac de Terradets a veure-hi competició d’esquí aquàtic (esport que he practicat fins gran) i em sonava que hi havia un hotel a tocar del llac. Quan vaig esbrinar que encara estava obert, em va semblar bona idea anar-hi a dormir. Per una banda, tindria una mica de melancolia del passat (cosa que, de tant en tant, m’encanta) i per l’altre m’allotjava ben a prop del que seria el meu objectiu del cap de setmana.

L’hotel està ubicat a la mateixa carretera. Tres edificis de diferents estils i enganxats l’un a l’altre són l’hotel, la cafeteria i el restaurant. La veritat és que, des de fora, no llueix massa. Però creieu-me i entreu per demanar una habitació amb vistes al llac. Les habitacions son moníssimes. No son massa grans, però estan perfectament restaurades i son molt còmodes. Tenen uns tons càlids que transmeten tranquil·litat i, el més important, estan molt netes.El que fa especial a l’hotel és, sense dubte, les vistes al llac. Tots els minuts que no vaig estar dormint, els vaig passar asseguda a la cadira del balcó observant la preciositat de les vistes: el llac amb les muntanyes al fons. Natura, silenci, una llum especial i molta pau. Això és el que vaig sentir. La llum va canviant l’escenari d’una manera màgica. Al vespre no es veu el mateix que al matí ni a la tarda i, sincerament, no puc escollir-ne un de sol. Em quedo amb la imatge dels tres.

Des de l’habitació també es veu la piscina. És gran. Al voltant de la mateixa hi ha taules, on serveixen begudes, i hamaques, on hi vaig fer una becaina memorable. Des del meu punt de vista, hi ha una gran diferència entre les zones comuns de l’hotel i les habitacions. Em quedo amb aquestes últimes.

Tant si aneu amb fills, com amb la parella o amics, no dubteu en demanar assessorament de totes les activitats que podeu fer al voltant. Hi ha mil opcions molt provocadores: curs d’orientació amb caiac, excursió amb caiac fins a una cova i visita a la mateixa, senderisme, rutes ciclistes, visita al parc astronòmic del Montsec, el tren dels llacs, etc. Es fa difícil escollir-ne una!

Al mateix hotel, però dos edificis més enllà, hi ha el restaurant “Del Llac” on ofereixen cuina contemporània amb arrels a la cuina tradicional. En breu, faré la publicació del restaurant.

Destaco les habitacions amb vistes i la ubicació immillorable de l’hotel.

1 comentari to “Hotel “Terradets””

  1. Mireia

    M’ho apunto per fer una escapada. De fet tinc pendent anar al Parc Astronòmic. El congost és espectacular. L’he fet caminant i amb catamarà. Però sense dubte fer el camí caminant és molt millor!!

Comentaris

  • (no serà publicat)