Buscador Raconets

  • Escapada Baixa

    Lisboa (Portugal)

    Baixa és el barri més cèntric de Lisboa i, no em cansaré mai de dir, que és una de les zones que més m’agrada de la ciutat. Cada vegada que hi vaig, faig el mateix recorregut a peu. Més el visc, més m’agrada.
    El que es veu a l’actualitat…

    Llegir més »
  • Escapada Padrao dos Descobrimentos

    Lisboa (Portugal)

    Impressionant construcció de 52 metres d’alçada ubicada a tocar del riu Tajo i just davant de l’imponent Monasterio de los Jerónimos.
    Va ser construït al 1960 per l’arquitecte Cottinelli Telmo i l’escultor Leopoldo de Almeida per commemorar els 500 anys de la mort de Dom Henrique, “el navegante”….

    Llegir més »
  • Apartaments “Living Lisboa”

    Lisboa (Portugal)

    Sempre que viatjo m’allotjo en hotels o cases de turisme rural. No tinc per costum fer-ho en apartaments. Aquesta va ser la meva primera vegada i en vaig sortir satisfeta. És una molt bona opció per tots aquells que visiteu Lisboa.
    Els apartament tipus “Junior” són apartament per dues…

    Llegir més »
  • Escapada Boca do Inferno

    Boca do Inferno, Cascais (Portugal)

    Espectacular penya-segat ple de grutes i buits de fins a 20 metres comunicades amb el mar.
    En dies de temporal, és impressionant el soroll ensordidor de l’aigua entrant i provocant sortidors d’escuma. És just aquest soroll l’origen del nom… com la boca de l’infern!
    Fascinant la força i la bellesa…

    Llegir més »
  • Escapada Cabo da Roca

    Cabo da Roca, Colares (Portugal)

    És la punta més occidental de l’Europa continental, excloent Irlanda i Islàndia. Està dins del Parc Natural de Sintra-Cascais; de fet, ha estat declarat paratge natural. És de visita obligada pels que passeu uns dies a Lisboa.
    140 metres d’alçada separen el mar del far, dibuixant un penya-segat d’infart….

    Llegir més »