Ja es poden comprar les fotos de Raconets!

Alguns de vosaltres m’heu preguntat per la possibilitat de poder comprar les fotos de Raconets per utilitzar-les per finalitats decoratives. Doncs bé… ara ja és possible!

  • Comprar les fotos en electrònic en alta resolució: només heu d’enviar un mail a toniarius@raconets.com amb el “pantallazo” de la foto que voleu. Us l’enviaré via WeTransfer amb la màxima resolució. D’aquesta manera tindreu la foto en electrònic per fer-ne ús les vegades que vulgueu i de la manera que vulgueu. L’avantatge d’aquesta opció és que podeu disposar de qualsevol de les fotos publicades a www.raconets.com. Cada foto té un cost de 50€.
  • Comprar algunes fotos a través de la plataforma Eyeem: a https://www.eyeem.com/u/raconets podeu veure les fotos que estan disponibles en aquesta plataforma i les condicions de la mateixa.
  • Comprar les fotos ja impreses en paper fotogràfic muntat sobre plafó: la impressió la faig amb els laboratoris EGM i us faria l’entrega de les fotos jo mateixa. En breu, publicaré les condicions d’aquesta opció.

Per qualsevol dubte o clarificació que necessiteu, no dubteu en preguntar-la a toniarius@raconets.com.


Comentaris

  • (no serà publicat)