1era. Recollida Solidària de Material Escolar 2018

Busquets Gruart S.A., empresa fabricant i distribuïdora de material escolar i articles de comunicació social des de 1921, ha fet una donació de material escolar que entregarem a la “Ecole Maternelle Saint Coeur de Marie Fadiouth” de Senegal.

He escollit aquesta escola perquè vaig tenir la oportunitat de visitar-la (personalment) el Desembre del 2017. He vist, de primera mà, la situació actual de l’escola, soc coneixedora de les seves necessitats i tinc contacte directe amb la directora.

Ara estic buscant un sponsor per costejar el transport. Una solució és col·locar-ho tot a un camió que anirà des de Barcelona fins a Dakar. Allà rebrà el material una persona local que coneixo personalment que farà l’entrega a la directora del col·legi (que també coneixo). El cost total és de 600€; però estic oberta a altres solucions i/o opcions només amb l’objectiu de fer arribar el material al destí.

Agraeixo moltíssim la sensibilitat de Busquets Gruart S.A. Gent com ells m’ajuden a seguir tirant endavant aquestes iniciatives.

Aniré informant de l’evolució!

Busquets

Deixa un comentari