1era. Recollida Solidària de Material Escolar 2018

Busquets Gruart S.A.“, empresa fabricant i distribuïdora de material escolar i articles de comunicació social des de 1921, va fer una donació el Setembre del 2018 que s’entregarà a la “Ecole Primaire Yati de Thiobon” de Senegal.

Inicialment, volia enviar el material a l’escola “Saint Coeur de Marie” de Fadiouth. La vaig conèixer personalment, vaig tenir la oportunitat de detectar les seves mancances i vaig poder intercanviar impressions amb la directora; però no he estat capaç de trobar cap fundació ni ONG que m’ajudi a fer arribar el material fins allà.

He trigat 10 mesos en conèixer “Acció Solidària del Vallés“. És una associació de cooperació internacional amb els països menys desenvolupats. Es va crear al 2006 al marc de la Caravana Solidària de Barcelona i al 2008 ja es van constituir com entitat independent. La seva activitat es centra a Senegal realitzant reformes a diferents escoles, creant aules informàtiques, desenvolupant activitat agrícola i aportant material sanitari per centres hospitalaris.

El Teo de l’Acció Solidària del Vallés no ha dubtat ni un segon en oferir-me la seva ajuda. Baixaran el material a Senegal el proper Novembre.

Acció Solidària del Vallés

Agraeixo moltíssim la sensibilitat de “Busquets Gruart S.A.” i de “Acció Solidària del Vallés“. Gent com ells m’ajuden a seguir tirant endavant aquestes iniciatives.

Aniré informant de l’evolució!

Vídeo del meu “momento búfalo” cercant espònsor:

Deixa un comentari