Últimes publicacions

 • Escapada Temple de Zeus Olímpic

  Atenes (Grècia)

  Suposo que el més normal és començar a parlar d’Atenes amb el seu destí estrella: l’Acròpolis. Jo no ho faré. No perquè no m’hagi impressionat; sinó perquè aquest petit i solitari temple em va captivar d’una forma diferent.
  Aquí no hi ha cues per entrar, ni cartells explicatius. Tampoc hi…

  Llegir més »
 • Escapada Casa Terrades o Casa de les Punxes

  Barcelona, Barcelona (Espanya)

  Tots sabem que és un dels reclams turístics més importants de Barcelona; de fet, és un dels edificis més fotografiats de la ciutat. Però el que molts no saben és que a l’estiu del 2016 es van obrir les portes al públic, per primera vegada a la història, permetent…

  Llegir més »
 • Restaurant “Roca Bar”

  Barcelona, Barcelona (Espanya)

  El restaurant  està ubicat a la planta baixa del “Hotel Omm“. Tots els barcelonins coneixem aquest hotel de 5 estrelles que està a tocar del Passeig de Gràcia; del que no estic tan convençuda és si som conscients de la doble oferta gastronòmica que hi ha dins.
  Els germans Roca estan…

  Llegir més »
 • Escapada French Quarter de New Orleans

  New Orleans, Louisiana (Estats Units)

  Imagino que New Orleans tindrà altres raconets amb encant. N’estic segura. Però que el French Quarter és molt especial i únic és evident. De fet, és el principal destí turístic de la ciutat.
  També és conegut amb el nom de “Vieux Carré”. Es va fundar al 1718. És el barri…

  Llegir més »
 • Restaurant “4 Gats”

  Barcelona, Barcelona (Espanya)

  M’agraden els llocs que tenen una història al darrera. Això ja ho sabeu. Però quan la història s’escriu en majúscules, arribo a un punt de fascinació que em converteixo en una mini-historiadora (amb tots els meus respectes cap als professionals del sector). Intento documentar-me al màxim i quasi sempre…

  Llegir més »
 • Restaurant “Casa Calvet”

  Barcelona, Barcelona (Espanya)

  Com a apassionada que sóc de l’inigualable geni Antoni Gaudí, he de dir que anar a sopar a la “Casa Calvet” em feia una il·lusió especial.
  De fet, el meu “affair” amb aquest restaurant va començar un dia en el que estava fent de turista a la meva pròpia ciutat….

  Llegir més »
 • Escapada Salt de Can Batlle

  Santa Pau, Girona (Espanya)

  Diuen que hi ha una ruta de senderisme que surt de Santa Pau i arriba fins aquest salt d’aigua. I també diuen que és preciosa; però he de confessar que jo no l’he fet. La veritat és que hi he accedit pel camí fàcil…
  Estava al “Mas Can Batlle” quan…

  Llegir més »
 • Escapada Kapros i Alogomandra

  Milos, Illes Cíclades (Grècia)

  Estava allotjada a Pollonia i tenia pocs dies per gaudir de Milos; així és que vaig aventurar-me a demanar consell a l’hotel. Volia estar segura que, a part de les dues visites que m’havien portat fins a la illa, no se’m passava per alt cap altre destí digne de…

  Llegir més »
 • Escapada Cartoixa d’Escaladei

  Escaladei, Tarragona (Espanya)

  La Cartoixa és visita obligada per tots els que vulgueu fer un viatge als orígens del Priorat. És una de les claus principals per entendre la història de la comarca.
  Va ser fundada pel rei Alfons el Cast al segle XII aconseguint que fos la primera cartoixa de la península…

  Llegir més »
 • Escapada Font de Rabosa

  Beceite, Terol (Espanya)

  Quan vaig conèixer la “Font de Rabosa” em va sorprendre moltíssim el poc reconeixement que té. Em va fascinar i no era capaç d’entendre com era possible que ningú me n’hagués parlat abans. Va ser una de les recomanacions del Ricard del “Consolación Hotel“. Li estaré sempre agraïda.
  Per una…

  Llegir més »