• Menu
  • Menu

Restaurant “Hostal Sa Tuna”


Restaurant “Hostal Sa Tuna”

Sa Tuna Begur
Girona (Espanya)
Telf: 972 622198
E-mail: info@hostalsatuna.com
Web: https://www.hostalsatuna.com

Restaurant ubicat a un petit hotel que data de l'any 1944. Aleshores, va començar com hostal i estava regentat pel Joan i la Paquita, els avis dels actuals propietaris. Dona gust veure com la gestió d'un establiment passa per diferents generacions d'una mateixa família, doncs l'estimació vers el negoci es reflexa en el tracte al client, que és exquisit.

Es recomana anar-hi durant primavera-estiu per gaudir de la terrassa que hi ha a sobre la platja, doncs és súper agradable i les vistes cap a la cala son fantàstiques.

La cuina és d'autor i tradicional, amb ingredients del mar i de la terra. El xef és en Mateu Batista des del 2003, gironí d'origen i gran coneixedor de la cuina tradicional amb 20 anys d'experiència en el sector.

És un raconet fantàstic.

Tipus : cuina d´autor i tradicional. Una de les seves grans especialitats son els arrossos, però jo recomano fer un pica-pica de primer de musclos, cloïsses i xipirons i el rap gratinat amb all i oli de mel de segon... una autèntica delícia.

Valoració: 8,5
Molt bon servei (2,5), instal.lacions correctes (1,5), bon menjar (2), molt bona vista (2,5)
Vistes
Preu: Alt. Des de 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 comment