• Menu
  • Menu

Escapada Cadaqués


Escapada Cadaqués

Accès

L'accés al poble es fa per una carretera en molt bones condicions, però amb corbes.


Cadaqués
Girona (Espanya)

Visita a un dels pobles més emblemàtics de la Costa Brava.

Imprescindible caminar tot el voltant de la bahia i deixar-se perdre pels carrerons de la part vella. Hi ha restaurants i botigues repartits per tot arreu, col.locats amb molta gràcia i amb un caire molt mediterrani. Acabar la caminada a la plaça de l'Esglèsia, ubicada en una situació molt privilegiada amb unes vistes fantàstiques.

No marxar sense comprar una bossa de "burilles" (llàmines de sucre amb anís) a "Es Fornet", una caixa de "taps" (pa de pessic en forma de tap que s'el.labora a Cadaqués des del s.XVIII) a la Pastisseria "Mallorquina" i algun producte delicatessen a "Dalicia Cadaques" (botiga de productes de primera qualitat).

Es recomana aprofitar la visita a Cadaqués per fer senderisme pel Cap de Creus i per llogar una barca pneumàtica o un llaüt a la Riba d'es Poal de Cadaqués a "Cadaques Boats" per descobrir els raconets més idíl.lics del Cap de Creus des del mar.

Duració:

Es pot fer en un matí.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies