• Menu
  • Menu

Escapada Cadaqués


Escapada Cadaqués

Accès

L’accés al poble es fa per una carretera en molt bones condicions, però amb corbes.


Cadaqués
Girona (Espanya)

Visita a un dels pobles més emblemàtics de la Costa Brava.

Imprescindible caminar tot el voltant de la bahia i deixar-se perdre pels carrerons de la part vella. Hi ha restaurants i botigues repartits per tot arreu, col.locats amb molta gràcia i amb un caire molt mediterrani. Acabar la caminada a la plaça de l'Esglèsia, ubicada en una situació molt privilegiada amb unes vistes fantàstiques.

No marxar sense comprar una bossa de "burilles" (llàmines de sucre amb anís) a "Es Fornet", una caixa de "taps" (pa de pessic en forma de tap que s'el.labora a Cadaqués des del s.XVIII) a la Pastisseria "Mallorquina" i algun producte delicatessen a "Dalicia Cadaques" (botiga de productes de primera qualitat).

Es recomana aprofitar la visita a Cadaqués per fer senderisme pel Cap de Creus i per llogar una barca pneumàtica o un llaüt a la Riba d'es Poal de Cadaqués a "Cadaques Boats" per descobrir els raconets més idíl.lics del Cap de Creus des del mar.

Duració:

Es pot fer en un matí.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *