• Menu
  • Menu

Escapada Carcassonne


Escapada Carcassonne

Accès

El pàrking està molt a prop de la porta de Narbona, accés principal a la Cité de Carcassonne.Carcassonne (França)

Ciutat catalogada com a "Patrimoni Mundial" per la UNESCO al 1997. De fet, només veure-la ja te n'adones de que és especial.

3 kilòmetres de muralla i 26 torres és la imatge externa de la Cité. Es va construir en només 15 anys i això es veu en la homogeneïtat del recinte. L'accés principal és per la porta de Narbona: dues torres imponents amb un sistema de defensa propi de la millor enginyeria militar. També son interessants la torre del Tréseau i la de la Justícia.

A l'oest hi ha el castell que està construït al segle XII. De l'original, no queda res. El que hi ha ara és el que es va construir posteriorment (al 1230). Tampoc podeu deixar de visitar la Basílica de San Nazario i San Celso... és impressionant!

Imprescindible caminar pels estrets carrerons de la Cité per descobrir les múltiple places que hi ha repartides per tot arreu plenes de terrasses amb molt d'encant.

Aprofitar la visita per anar a Lagrasse (poblet encantador) i a Trebes. A aquest últim poble, aconsello agafar un vaixell per fer l'excursió del Canal du Midi (també declarat per la UNESCO "Patrimoni Mundial" al 1996).

Duració:

La visita es pot fer en un dia.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

1 comment