• Menu
  • Menu

Escapada Castellar de n’Hug


Escapada Castellar de n’Hug

Accès

L’accés al poble i a les Fonts del Llobregat es fa per una carretera en molt bones condicions. Ambdós disposen de pàrking.


Parc Natural Cadi-Moixeró Castellar de n'Hug
Barcelona (Espanya)

És un dels pobles amb més riquesa cultural i paisatgística de Catalunya, de fet, els últims trenta anys s'ha convertit en un municipi turístic.

Ha conservat l'arquitectura popular, respectant la pedra, la fusta i les teules, aconseguint ser qualificat pel Ministeri de Turisme com un dels pobles més bells d'Espanya.

Recomano deixar-se perdre per l'interior del poble, caminant tranquilament per gaudir del paisatge i degustar un dels típics croissants gegants que tant bona reputació tenen.

Hi ha molt a visitar a prop: Sant Vicenç de Rus, Sant Joan de Cornudell, el monument al gos d'atura català. O també es pot anar a veure el tren del ciment, una línia que històricament unia l'antiga fàbrica de ciment Aslant de Castellar de n'Hug amb Guardiola de Berguedà.

Hi ha moltes rutes i excursions per fer, com la de la cova de la Tuta, però jo recomano sobretot la de les Fonts de Llobregat, que és just on neix aquest famós riu català. És una caminada súper agradable.

Duració:

La visita es pot fer en un matí ben aprofitat.


Nens

Sense problema.


Animals

Sense problema.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *