• Menu
  • Menu

Escapada Collioure


Escapada Collioure

Accès

El pàrquing per deixar el cotxe està a l'entrada del poble.Collioure (França)

Poble idíl.lic i molt pintoresc situat a la costa francesa, a només 26 kilòmetres de la frontera amb Catalunya. És una de les joies més destacades de la Costa Vermella perquè està en una ubicació geogràfica privilegiada: entre el mar i la muntanya. I això li dóna un encant molt especial.

Té un patrimoni cultural enorme amb dos elements molt destacats: el Castell Reial i l'Eglise Notre Dame des Anges (del s.XVII). La imatge de la platja amb l'església de fons és fantàstica.

S'organitzen visites guiades on s'explica la interessant història de Collioure amb el seu turbulent passat, però jo recomano deixar-se perdre, sense pressa, pels petits carrers del casc antic. Tot està impecablement cuidat. Una llarga llista de botigues, amb molt d'encant, desfilen una al costat de l'altra entre cases de colors. Caminar, entrar a les botigues i intercanviar moments amb la gent local també et fa conèixer la història.

M'agrada molt l'aire bucòlic que donen tots els pintors repartits al voltant de la platja.

Com a curiositat, remarcar que al cementiri s'hi pot veure la tomba d'Antonio Machado.

Duració:

La visita al poble es pot fer en un matí.


Nens

Sense problema.


Animals

Sense problema.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

1 comment

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies