• Menu
  • Menu

Escapada Vic


Escapada Vic

Accès

Hi ha pàrquing molt a prop de la plaça, centre neuràlgic de la ciutat.


Vic
Barcelona (Espanya)

La proposta és visitar Vic un dissabte qualsevol. I per què un dissabte? Doncs perquè és el dia del mercat. La Plaça Major és una autèntica festa. Queda manifest que és l'eix indiscutible  vertebrador de les activitats comercials de la comarca... on tot s'hi cou. Desenes de paradetes es van col.locant, poc a poc, oferint els seus millors productes. Productes de la terra i, la majoria d'ells, pràcticament acabats de collir.

És molt curiós veure la plaça amb i sense mercat. Res a veure. Amb mercat és un bullici de gent i productes amunt i avall. Sense mercat és una plaça el.legant i majestuosa, on s'hi respira història. Fantàstiques les cases modernistes que, amb timidesa, s'imposen en silenci.

El casc antic és de merescuda visita. La ciutat es va anar desenvolupant dins de les seves muralles: 40 torres i 7 portals. S'ha de veure! I no oblideu fer la visita al Temple Romà.

Aprofiteu per comprar les típiques llonganisses o botifarres a les carnisseries que hi ha al voltant de la plaça.

Vic és el centre històric, cultural i econòmic de la comarca d'Osona. Val la pena veure la ciutat amb calma i aprofitar per fer excursions properes que son imprescindibles... com el Pantà de Sau, Tavertet, Rupit o l'antic poble de Sant Romà.

Duració:

Vic es pot veure en un dia.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *