• Menu
  • Menu

Masies “SantMarcó”


Masies “SantMarcó”

Accès

S’accedeix des de la carretera BV-4241 que uneix Berga amb Sant Llorenç de Morunys. Heu d’anar direcció Capolat.


Capolat, Berga
Barcelona (Espanya)
Telf: 938 228 478
E-mail: info@santmarco.com
Web: https://www.ruralsantmarco.com/

Són 7 cases de turisme rural situades en diferents finques a la comarca del Berguedà. Es lloguen senceres. Son des de 2 fins a 20 persones.

Vaig tenir la oportunitat d'allotjar-me a "El Restell", casa que forma part de la finca "Cal Llengot".

Està completament restaurada; però el que més em va agradar és que han respectat, en tot moment, els materials originals. Ocupa una part de la planta baixa de la casa pairal. Han respectat la menjadora del bestiar i l'habitació "escalfador" típica amb la llar de foc original. Té un encant especial.

Son 100 metres quadrats. És una caseta per 4 persones amb 2 habitacions i bany. El menjador té la cuina (perfectament equipada amb forn, rentaplats i microones) integrada. Al sortir us trobareu un petit porxo on podreu llegir o fer els àpats amb una tranquil·litat amb unes vistes immillorables.

La zona comú per totes les cases és molt complerta i ofereix una gran varietat de serveis: piscina, piscina climatitzada (28º), billar, Ping-Pong, barbacoa.

Està situada dins d'un paratge natural protegit d'incomparable bellesa. És una zona envoltada de boscos (molt freqüentats pels boletaires) on es poden fer excursions tan a peu com en bicicleta. Accessible per carretera, està només a 15 minuts de Berga.

Valoració: 9
Molt bon servei (3,5), molt bones instal·lacions (3,5), entorn correcte (2)
Vistes

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 comments