• Menu
  • Menu

Escapada Rupit


Escapada Rupit

Accès

Al poble s’hi accedeix per una carretera en molt bon estat.


Rupit
Barcelona (Espanya)

L'origen de la vila és el castell, construit l'any 1000 sobre una gran roca (de fet, d'aquí ve el nom de Rupit). Poc a poc es va anar convertint en el nucli que és a hores d'ara.

El moment de màxim esplendor van ser els segles XVI i XVIII. Les cases de pedra i els carrers d'aquest període encara es conserven en l'actualitat. Tot i que moltes cases s'han renovat com a segones residències, el poble conserva el seu encant. De fet, m'atreveixo a dir que és un dels pobles amb més encant de Catalunya.

Des del pàrquing, on haureu de deixar el cotxe, l'únic accés al poble és el pont penjat. No patiu els que tigueu vertígen; és molt curt i sense massa alçada. De seguida hi ha el carrer de Fossar, on es troba la "Casa de la Ferreria"; típica i en mil.lions d'ocasions fotografiada. L'església parroquial de Sant Miquel i l'ermita de Santa Magdalena acaben de dibuixar aquest poblet tan perfecte.

Deixeu-vos perdre, sense pressa, pels caminets silenciosos.

Aprofitar la visita per comprar embotits i coca.

Duració:

La visita es pot fer en un matí.


Nens

Sense problemes.


Animals

Sense problemes.


Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

6 comments