• Menu
  • Menu

Restaurant “Can Martí”


Restaurant “Can Martí”

Accès

Agafar la carretera de Vallvidrera i uns 10 metres abans de l’estació del FGC de “Peu del Funicular” girar a mà dreta. Creuareu la via del tren pel pont. Enfilar amunt tota l’estona. Una vegada creuada la carretera de les aigües, ja veureu el cartell d’indicació de “Can Martí”.


Pge. Font del Mont, 4 Vallvidrera
Barcelona (Espanya)
Telf: 93 4069195
Web: https://www.canmarti.info

En un principi, "Can Marti" era una cantina o "merendero"; però al 1987 el pare de l’actual propietari el va convertir en un restaurant.

És un raconet per gaudir de molta tranquilitat a només 5 minuts de Barcelona i amb unes vistes fantàstiques de la ciutat. Està al bellmig de la muntanya de Collserola, envoltat de porc senglars i de natura.

Restaurant molt casolà; amb instal.lacions senzilles. Encara que sigui a l'estiu, recomano demanar taula al menjador tapat (estructura de fusta amb certa gràcia); és el que té les vistes. A la part de fóra, just davant de la barbacoa, hi ha taules de plàstic i amb menys encant.

Tipus:  cuina a la brasa. A part de la carta, també tenen menús, calçots quan és temporada i esmorzars per ciclistes.

Valoració: 7
Molt bon servei (2,5), instal·lacions senzilles (1), menjar correcte (1,5), bona vista (2).
Vistes
Preu: Baix. Fins a 25€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *