• Menu
  • Menu

Restaurant “Club Nàutic Binisafua”


Restaurant “Club Nàutic Binisafua”

Accès

Sortint de Binibeca i agafant la carretera que envolta la costa, just passat Les Olles, hi ha el restaurant a mà dreta.


Passeig de la Mar, 29-31 Binisafua
Menorca (Espanya)
Telf: (+971) 357 741
E-mail: info@nauticobinisafua.com
Web: https://www.nauticobinisafua.com/

Aquest restaurant sempre el poso com exemple perfecte del concepte de "raconet": és un lloc amb molt d'encant i està allunyat del turisme massiu. 

No té cap luxe. Ells fugen de la parafernàlia i de la tonteria i suposo que això és el que més m'agrada. Està ubicat a una antiga barquera al mig d'una carretera que no porta enlloc; per això només és concorregut per la gent local o la gent que coneix bé la zona. No l'he vist ressenyat en cap guia de la illa i, sincerament, espero que mai hi estigui. És un dels meus secrets més ben guardats... ;-)

L'entorn és immillorable. Recomano anar-hi al vespre. Al migdia hi fa massa calor. Però cal anar-hi aviat per gaudir de les vistes que hi ha davant. Binisafua (on es troben dos dels raconets meus preferits de Menorca: Es Caló Blanc i la Platja de Binisafua) és una badia prou protegida que fa que sovint hi hagi bona mar. Just davant del restaurant hi ha una petita cala amb barques i barqueres que és moníssima. 

Al principi, el restaurant era més rústic. Les taules i els bancs eren de fusta i li donaven un caire molt autèntic. Fa uns anys el van reformar tot. Ara té un caire més modern; però estic contenta perquè han respectat bastant l'autenticitat del lloc.

En temporada alta (segona quinzena de Juliol i Agost) cal fer reserva amb uns dies d'antelació. El restaurant és petit i està molt concorregut per la gent de Binibeca i Binisafua. De fet, des de Binibeca s'hi pot anar a peu en menys de 10 minuts i el recorregut és molt agradable.

Tipus: cuina mediterrània a base de peix fresc. Molt bona relació qualitat-preu. Tot i que el peix del dia està boníssim, quasi sempre que hi vaig demano platets per compartir.

  • Amanida de tomàquet i burrata amb vinagreta d'alfàbrega - La burrata estava deliciosa! Plat refrescant que m'encanta combinar amb peix.
  • Amanida de formatge de cabra caramel·litzat amb vinagreta de poma, mostassa i mel - Una de les meves amanides preferides del lloc. La barreja de gustos és quasi perfecte. 
  • Ous trencats amb pernil ibèric - Un clàssic sense gaire misteri. El pernil estava boníssim!
  • Daus de filet amb pebrots del padrón i patates - Aquest és un altre exemple de que el producte que ofereixen és bo. 
  • Xipirons andalusa - Estaven boníssims; però jo sóc més de calamars. Això va a gustos.
  • Calamars andalusa - Un dels plats estrella del restaurant. Bon producte amb un bon tractament del mateix. L'arrebossat no carrega gens. 
  • Xips d'albergínia - Un altre dels plats estrella. Estan laminats molt prims i l'arrebossat és boníssim.
  • Seitons en vinagre - Ja són quasi un clàssic per mi. Són perfectes per picotejar al principi amb pa amb tomàquet... 
  • Ortigues de mar - Un altre dels plats estrella. Boníssimes.
  • Musclos al vapor - M'encanten!
  • Peix del dia - Un altre dels plats estrella. És un encert hi hagi el peix que hi hagi.

És un raconet autèntic. Un dels meus preferits de la illa, sense dubte. Sense tenir res especial, té alguna cosa que enganxa. Totes les persones a les que he portat, totes han repetit.

Vistes
Preu: Alt. Des de 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 comments