• Menu
  • Menu

Restaurant “Club Nàutic Binisafua”


Restaurant “Club Nàutic Binisafua”

Passeig de la Mar Binisafua
Menorca (Espanya)
Telf: 971 357741
E-mail: info@nauticobinisafua.com
Web: https://www.nauticobinisafua.es/

Sempre el poso com exemple del concepte perfecte de "raconet": té molt d'encant i està allunyat del turisme massiu.

Zero luxes, cap parafernalia... aquesta és part de la seva gràcia. Ubicat a una antigua barquera. Fins ara, hi havia taules i bancs de fusta en una terrassa molt senzilla; però aquest hivern ha estat completament reformat (les fotos de l'interior ja son del nou local). Tot i que encara no he tingut la oportunitat d'anar-hi, em complau veure que han respectat força l'estil inicial.

L'entorn és immillorable. Està a una carretera que no porta a enlloc; suposo que, just per això, només és concorregut per la gent local o la gent que es coneix la zona. No està recomenat a cap guía (i... espero que no ho estigui mai!) i no és fàcil de trobar. Tingueu paciència i pregunteu a la gent que us trobeu per la zona. Creieu-me... val la pena!

En temporada alta (a ple agost) cal fer reserva amb uns dies d'antelació.

Tipus: cuina mediterrània a base de peix fresc. Molt bona relació qualitat-preu. Recomano els musclos, les gambes (estan d'autèntic pecat), els calamars a la andalusa, els minúsculs i súper nets xipirons i l'amanida nàutica. També es pot anar a fer un aperitiu o a prendre qualsevol beguda. He de dir que, tot i que m'han dit que han respectat força el tipus de cuina, jo no he anat des de que hi ha hagut el canvi d'amos.

No té preu fer un àpat en una barquera ubicada davant del mar.

Raconet autèntic, és un dels meus preferits d'arreu, sense dubte.

Valoració: 8
Bon servei (2), instal·lacions correctes (1,5), bon menjar (2), molt bona vista (2,5).
Vistes
Preu: Mitjà. Entre 25€ i 40€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 comments

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies