• Menu
  • Menu

Bar – Restaurant “La Caseta del Migdia”


Bar – Restaurant “La Caseta del Migdia”

Accès

Una vegada arribats al Funicular de Montjuic, dirigir-se sempre direcció al Mirador del Migdia.


Mirador del Migdia, Montjuïc Barcelona
Barcelona (Espanya)
Telf: 693992760
E-mail: marc@desconnecta.com
Web: https://www.lacaseta.org

Només se li pot ocórrer a algú com el Marc adaptar una antiga caseta de Fecsa, ubicada al Mirador del Migdia de Montjuic, en un curiós bar-restaurant on els coberts son de fusta.

A més de tenir bones vistes cap al mar i la muntanya, estan orgullosos de ser l'únic punt de la ciutat des d'on es pot contemplar la posta de sol. Éreu coneixedors d'aquest secret? Jo no.

No espereu ni disseny, ni luxes a les instal·lacions. El Marc té un estil marcat i no el canvia per res. Ambient rústic i senzill. Taules i cadires de fusta amb publicitat, gots i plats de plàstic, para-sols dels de tota la vida, barbacoa, planxa de crepes i ell pinxant música sota el Buda que ho controla tot.

Tipus: cuina a la brasa. Molt casolà. No hi ha carta, només un plat combinat: botifarra i pollastre a la brasa, amanida amb vinagreta de mel i mostassa, blat de moro, pa torrat i creps de postres. Res més.

Horaris: durant la tardor-hivern estan oberts els dissabtes, diumenges i festius de 12h fins a la posta de sol. És important tenir en compte que fins Sant Joan no serveixen sopars. Consulteu la seva web per estar informats de tots els esdeveniments que sovint organitzen. El que té més èxit és "Sardines i Rumba" els dimecres nit.

En aquest cas, no prioritzeu el menjar; sino estar envoltats de natura a pocs minuts del centre de Barcelona.

També es pot anar a fer un aperitiu o a prendre qualsevol beguda mentre es gaudeix de la posta de sol.

Valoració: 6
Vistes
Preu: Baix. Fins a 25€

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 comments