• Menu
  • Menu

Comerç "Pastisseria Miró"


Comerç "Pastisseria Miró"

Pabordia, 12 Castellterçol
Barcelona (Espanya)
Telf: 93 8668034
E-mail: miro@pastisseriamiro.com
Web: https://www.pastisseriamiro.com/

Pastisseria Miró és un referent en tradició i innovació en el món de la pastisseria.

Des de 1920, a Castellterçol, tres generacions (Alfons Miró, Domènec Miró i Elies Miró) han anat donant vida a la pastisseria Miró. Molta constància i molta feina han estat necessàries per donar un toc personal als pastissos, coques i bombons.

Una de les seves especialitats és, sense dubte la xocolata; però no deixeu de provar les seves coques i pastissos... m'encanten!!!

El pastís Sant Marc amb una capa de nata i de trufa i gema cremada per sobre és un autèntic pecat.

El braç de gitano i la coca de Sant Joan son dels millors que he provat mai.

No marxeu sense emportar-vos un pa d'ametlles. És el tradicional pa de pessic aplicat a una recepta centenària que el.laborava el pastisser Brossa de Castellterçol i que Alfons Miró va conservar. Deliciós!

Visita molt dolça.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies